18 Eylül 2013 Çarşamba

Rüyada Volkan Görmek Ne Demek?, Rüyada Volkan Görmek Rüya Yorumu

Rüyada Volkan Görmek Ne Demek?, Rüyada Volkan görmek Rüya Yorumu, Rüyada Volkan Görmek Ne Demek, Rüyada Volkan Görmek Yorumu

Rüyada volkan görmek; işyerinde sevilmediğine, işlerinin beğenilmediğine delalet eder.
Volkan lavlarının kendi yanına kadar ulaştığını ve nerede ise kendisini yakacağını görmek, işinden uzaklaştırılacak kadar kötü bir durumda olduğuna delalet eder. 

Rüyada püsküren bir volkan görmek; büyük kavgaların ve ayrılığın delaletidir. Rüyada volkan görmek; aile içinde, akrabalarınız arasında veya yakın çevrenizde bir arkadaşınızla anlaşmazlık yaşayacağınıza, münakaşa edeceğinize ve bunun sizi üzeceğine delalet eder. Rüyada volkanın parlak kırmızı bir alev halinde yandığını görmek; mevki ve para sahibi olmaya delalet eder. Ancak Dumalı bir volkan görmek sıkıntıdır. 

Rüyada volkanın patladığını görmek, genç bir erkek için, yeni tanıştığı birisiyle aşk yaşayacağına ama bu aşkın mutluluk getirmeyeceğine yorumlanır. Bu rüya orta yaşlı biri için, gönülsüz olarak çevresinin değişeceğine işaret eder. Genç bir kadın için ise, çok seveceği iyi fakat iyi huylu olmayan birisiyle evleneceğine yorumlanır.
Rüyada bir volkanın lav fışkırttığını görmek, kendisinin amirleri tarafindan sevilmediğine, işlerinin beğenilmediğine ve daha dikkatli davranması gereğine delalet eder.
Bir yanardağın gürültüyle faaliyete geçmesi önemli birisiyle bir sorun hakkında görüşme yapmak demektir.

Rüyada volkan görmek; taşıdığınız iş veya memuriyet hüviyetinizin sizi tatmin etmeyip daha büyük engeller peşinde koşmanıza yol açacağına, karşılaşacağınız bir haksız muamele karşısında asabi haller göstereceğinize, haklılık peşinde koşacağınıza, bugünlerde enerjinizin çok yüksek bir durumda bulunduğuna, her istediğinizi kolaylıkla yapabilecek bir durumda bulunduğunuza delalet eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder